Despre noi

despre-noi2

 

despre-noi1

 

despre-noi2

Routier European Transport, societate cu capital integral privat, este prezenta pe piata de transport rutier si logistica din Romania si Europa din anul 2002. Am inceput initial ca transportator de marfuri generale cu camioane complete si am dezvoltat in timp o serie de servicii si solutii logistice, ca raspuns la solicitarile clientilor si a cerintelor pietei regionale.

Calitatea de transportator in raport cu partenerii nostri de afaceri ne pozitioneaza ca intermediar absolut necesar in lantul logistic. Fie ca acest lucru inseamna aprovizionarea cu materii prime sau distributia de produse finite, pentru a exista o ciclicitate profitabila, noi, ca transportatori, suntem o veriga importanta si contribuim major la succesul afacerii clientilor nostri.

Flota propie actualmente activa este formata din 120 camioane cu prelata este completata de flota subcontractata, in general pe perioade de minimum 1 an, pentru a deservi cerinte speciale ale clientilor. Toata flota pe care o operam, atat proprie cat si subcontractata, este dotata cu echipamente GPS, asigurand trasabilitatea marfurilor pe intreg parcursul lor.

Depozitul propriu situat in localitatea Gilau, judetul Cluj, la intrarea pe Autostrada A3, are o suprafata de 5000 mp pentru depozitare, 1300 locatii de paleti, 700 mp spatiu de cross-docking, 5 rampe hidraulice, 1 rampa pentru incarcare laterala, 12 metri inaltime utila. Terminalul logistic mai ofera 100 locuri de parcare pentru camioane si 100 locuri parcare capete tractor, este monitorizat video permanent atat in interior cat si la exterior si dispune de echipamente de manipulare a marfurilor dintre cele mai eficiente.

Routier European Transport s-a dezvoltat continuu si pe verticala si pe orizontala, in ciuda circumstantelor economice defavorabile pe care economia le traverseaza. Am cautat sa oferim servicii de calitate si solutii versatile clientilor nostri, pe principiul „o nevoie, odata satisfacuta, creaza noi nevoi”. Astfel, lucrand in parteneriat cu clientii si adaugand valoare serviciilor pe care le oferim, investind in oameni, am reusit sa progresam continuu, sa diversificam portofoliul de servicii si segmentele de piata acoperite.

Birourile operative si de dezvoltare pe care le-am infiintat pana acum deservesc diferite segmente ale afacerii, de la caz la caz:

  • Cluj Napoca – sediul central, birouri, depozit central – noua locatie la intrarea pe autostrada A3 Cluj-Turda, in Gilau
  • Bucuresti – depozit cross-docking, birouri
  • Oradea – centru regional cross docking pentru traficul international si national
  • Rubiera – birou, depozit – sediu operativ-dezvoltare Italia (zona Modena)
  • Budapesta – birou – dezvoltare regionala, suport operativ
  • Duisburg – depozit cross- docking

certificat
Suntem certificati ISO 9001:2008 din luna martie 2013, DUNS no: 683061316. Flota este asigurata de catre ASKO Assekuranzmakler Gmbh.

Pentru orice cerere de oferta sau de informatii suplimentare, apelati fara retineri oricare dintre numerele de telefon din detaliile noastre de contact, sau sa trimiteti un mesaj e-mail, la care va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.