Premiul pentru Siguranţă Rutieră a fost decernat companiei ROUTIER EUROPEAN TRANSPORT

Routier European Transport revine în 2014 în finala concursului Romanian Transport Company of the Year după ce, în 2013, s-a clasat pe locul al doilea, pentru a demonstra că parteneriatul construit pe baze corecte reprezintă o reţetă câştigătoare pentru dezvoltare.

Compania clujeană şi-a înnoit parcul în ultimul an, achiziţionând 20 de camioane Volvo EURO 6. Şi pentru că variantele de buy-back pentru maşinile înlocuite (un parc MAN EURO 5, din perioada 2007-2008) nu au reprezentat o soluţie eficientă pentru firmă, managementul Routier European Transport a decis să le închirieze subcontractorilor, obţinând astfel o creştere a flotei care deserveşte compania, în condiţiile unui control extrem de eficient al costurilor.

„Am apelat la închirierea vehiculelor care rămân în proprietatea Routier European Transport până la finalul contractului, dar sunt utilizate de subcontractorii noştri – firme mici, cu 1-3 camioane“, a explicat Rareş Retegan, director general Routier European Transport. El a ţinut să precizeze că este vorba despre transportatori care lucrează în regim de exclusivitate cu Routier European Transport, folosind inclusiv dispeceratul companiei. „În acest context, de- ţinem un control financiar bine pus la punct, ţinând cont de faptul că facem o compensare între sumele care trebuie plătite către subcontractanţi şi cele care ar trebui încasate.“ Mai multe detalii »