Routier European Transport anunta deschiderea noului depozit din Bucuresti

Routier European Transport anunta deschiderea noului depozit din Bucuresti intr-o locatie noua, situata in Parcul logistic A1, Km 13.5 pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti.

Locatia beneficiaza de o structura moderna, corespunzatoare standardelor de calitate in domeniu, avand o suprafata de 2000 mp, cu doua rampe de incarcare/descarcare la semi-inaltime si 1 rampa drive-in, la nivelul solului.

Activitatile desfasurate acopera intreaga gama de servicii logistice, de la cross-dock-ul marfurilor din/catre Europa pe camioanele de linie, pana la servicii logistice (receptie marfa, depozitare, pregatire comenzi, servicii cu valoare adaugata),

Atat depozitul cat si birourile sunt dotate cu echipamente moderne (utilaje de ridicat si transportat marfa dar si echipamente birotice) iar intreaga activitate de depozit este gestionata prin intermediul unui sistem IT performant si flexibil care raspunde tuturor solicitarilor clientilor.

Serviciul de distributie aferent zonei Bucuresti este acoperit cu 7 masini, de tonaje diferite (intre 3.5 to si 22 to), dotate cu lift, fiind asigurat un timp de livrare de maxim 24 ore de la momentul intrarii marfurilor in depozit.