Noutati

27 oct. 2020

Routier European Transport, locul II la Walking Month

Chiar dacă specialitatea noastră este mersul pe 4, sau mai multe roți, de data aceasta am reușit să fim campioni la mersul pe jos!


DETALII
01 mar. 2018

Routier European Transport anunta deschiderea noului depozit din Bucuresti

Routier European Transport anunta deschiderea noului depozit din Bucuresti intr-o locatie noua, situata in Parcul logistic A1, Km 13.5 pe autostrada A1 Bucuresti – Pitesti.


DETALII
15 ian. 2018

Am lansat noul serviciu de transport intermodal

Tinand cont de evolutia pietei din ultima perioada si de cerintele partenerilor nostri, incepand cu luna Ianuarie 2018 am lansat noul serviciu de transport intermodal.


DETALII
18 nov. 2016

Cauti experienta? Oportunitate de aprofundare practica,platita

Pentru Masteranzii si studentii  Universitatii Tehnice


DETALII
05 oct. 2016

Facilitati pentru crearea locurilor de munca

Ne implicam activ in crearea de locuri de munca, prin colaborarea cu Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca pentru formarea dispecerilor de transport.


DETALII
01 sep. 2016

Routier European Transport nominalizata pentru titlul de „Romanian Transport Company of the Year”

Routier European Transport este una din cele 7 companii de transport nominalizate anul acesta pentru titlul de “Romanian Transport Company of the Year”, de catre publicatia Ziua Cargo.


DETALII
01 feb. 2016

Dezvoltare Germania/Duisburg

Incepand cu 01.02.2016, avem un nou depozit in Duisburg, Germania


DETALII
11 dec. 2014

Dezvoltare Germania/Monchengladbach

Compania Routier European Transport este prezenta pe principalele piete din Europa: Italia (sediul in Rubiera/ zona Modena), Franta, Germania, zona Benelux, Marea Britanie, centrul si estul Europei – Ungaria (birou de dezvoltare in Budapesta).


DETALII
28 oct. 2014

Premiul pentru Siguranţă Rutieră a fost decernat companiei ROUTIER EUROPEAN TRANSPORT

Routier European Transport revine în 2014 în finala concursului Romanian Transport Company of the Year după ce, în 2013, s-a clasat pe locul al doilea, pentru a demonstra că parteneriatul construit pe baze corecte reprezintă o reţetă câştigătoare pentru dezvoltare.


DETALII
10 dec. 2013

Routier European Transport urmează să introducă în exploatare în perioada imediat următoare noile remorci double deck 2WIN

Remorcile 2WIN double deck oferă cu până la 100% mai mult spațiu de încărcare. Un alt factor decisiv în decizia de achiziționare a fost și faptul că 1 remorca 2WIN înlocuieste 2 remorci standard, generând astfel  o reducere a emisiilor de CO2 cu până la 50%.


DETALII
22 nov. 2013

Routier EURO 6 – capete tractor de ultimă generație

Am achiziționat capete tractor EURO 6 marca VOLVO, atât pentru a extinde flota, cât şi pentru a înlocui camioane mai vechi. Astfel, flota Routier European Transport a ajuns la aproximativ 25 capete proprii.


DETALII