Servicii

TRANSPORT INTERMODAL

Tinand cont de evolutia pietei din ultima perioada si de cerintele partenerilor nostri, incepand cu luna Ianuarie 2018 am lansat noul serviciu de transport intermodal.


DETALII

TRANSPORT RUTIER

Avem o flotă proprie de peste 250 de camioane, majoritatea EURO 6, pe care o lărgim constant, proporțional cu evoluția portofoliului de clienți.


DETALII

TRANSPORT EXPRESS

Pentru transporturile cu oră fixă de livrare si pentru transporturile urgente, punem la dispoziția clienților noștri un serviciu de nișă.


DETALII

TRANSPORT FEROVIAR

Un serviciu nou adăugat în portofoliul nostru, transportul feroviar este soluția ecologică, sigură și economică, alternativă la transportul rutier, fie că marfa se deplasează cu garniturile feroviare total sau doar partial între origine și destinație.


DETALII

TRANSPORT NAVAL

Routier European Transport oferă o rețea vastă de transporturi navale, bazată pe relațiile strânse cu cele mai experimentate linii de containere, care dispun de nave proprii cu plecări săptămânale din și către toate porturile lumii.


DETALII

TRANSPORT AERIAN

Routier livrează la viteza dorită de dumneavoastră, păstrând proporția performanță-preț – cu o varietate de servicii de transport aerian regular sau special


DETALII

SERVICII DE LOGISTICA

De la cel mai mic colet și până la mărfuri agabaritice, analizăm în colaborare cu clientul nostru cerințele de soluții logistice specifice afacerii sale si definim împreună pachetul de servicii necesar.


DETALII